• Reklamation
  Efter købeloven har du 24 måneders reklamationsret på alle varer.
  Det betyder du kan ophæve købet, hvis der er tale om en væsentlig fejl eller mangel.
  Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller unaturlig skadeforvoldende adfærd, og at du ikke har udsat varen for større fysisk belastning, end den kan holde til.
  Du skal kunne levere varen tilbage i "væsentlig samme stand", som den var ved leveringen, gerne i den originale emballage, dette er dog ikke et krav. Du kan vælger om du vil have pengene tilbage, eller ombyttet varen. Du kan også vælge at få et tilgodebevis, også kaldet et gavekort, på beløbet.
  Din mulighed for at reklamerer kan dog ophører før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller varen ved naturlig brug er slidt op inden fristens udløb.
  Er reklamationen berettiget refunderer vi dine fragtomkostninger ved returneringen, forudsat du vælger den billigste leveringsform.
  Sådan gør du:
  Kontakt os hurtigst muligt, når du opdager et problem med en vare. Du kan ringe til os eller sende en e-mail til os. Du finder vores kontaktoplysninger her (LINK)
  Når du kontakter os beder vi om følgende oplysninger: - Dit navn - Din adresse - Dit telefonnummer - Din e-mail - Fakturanummer - Hvilke vare det drejer sig om. Her beder vi dig opgive varenummer (det finder du på din faktura) samt varenavn.
  Endvidere beder vi dig naturligvis udførligt og detaljeret beskrive fejlen og/eller manglen ved varen.
  Ved e-mail beder vi dig venligst skrive "Reklamation" i emnefeltet.
  Vi aftaler derefter, enten telefonisk eller via e-mail, den videre procedure.
  Du vil herefter modtage en bekræftelsesmail med oplysninger om returadresse, samt en formular du skal udskrive og udfylde med læselige blogbogstaver, og returnerer sammen med varerne. Har du ikke mulighed for at ud printe formularen, kan du skrive den af, og derefter udfylde den.
  Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
   

 

Forkæl dit hjem - en del af Synergien CVR 39576252 - Torstedvej 67 - 6980 Tim